Kräftisen

 
 
 
Vilket kanonväder det var igår ... helt super fin september kväll att tillbringa i gamla stan .. i en lummig och välskött innergård.
 
En skål för hösten ... en skål för vänner ... en välkomstskål med skumpa ... hinner värdinna med ... medan hon fixar till det sista i festlokalen/garaget.
 
 
 
 
Vår kära kamera börjar verkligen snart säga upp kontraktet .. för att fånga vännerna och oss själv på bild ... få oss förevigade ... tog det evighet för kamera ville inte som vi. Nå med lite möda fick vi några bilder tagna för eftervärden :)
 
 
 
 
En förstklassig fest ... inte alltid som man får sjunger snapsvisor med gitarr klang som stöd. Gitarr klanget stor värden för.
 
Nya bekanta.... gamla bekanta .. alltid lika kul att träffa.
 

 
Program och underhållning hade vi också ... lite tävlingar ..... dans .... och en värdinna som inte bar blyg på att bjuda på sej själv  :))))
Go Mimmo Go !
 
Igen en gång fick vi njuta av en härlig kväll.
 
TACK M & M för en super fin kräftis!
 
Lite tungt idag i huvudet och lite råddigt i magen ;)
... var det skrattande, vakande, kräftorna, dillen ...
eller var må hända vätskan ...??
 
Nu söndags häng vilket betyder att förflytta sej från en soffa till en annan .. .äta lite ohälsosamt... och försöka överleva dagen.
 

Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...