Dagens tema



Dagens tema här på bloggen får bli eld :)
... så här ett lite eldigare recept på broiler. En perfekt bjudmat till vuxna ... och medan middagen blir färdig i ugnen har man tid att umgås med gästerna.
 
GRATINERAD BROILER
 
8 broilerfiléer
salt och peppar
1 zucchini
2 mozzarella kulor
4 tomater
1½-2 burkar färdig tomatsås med chilismak (t ex. Barilla Arrabbiata)
riven parmesan
 
Skär broilern i skivor och stek dem. Skiva zucchinin och stek lätt. Skiva mozzarella och tomaterna. Häll tomatsåsen i botten på en form. Varva broiler, zucchini, mozzarella och tomater. Strö till sist över parmesanost. Gratinera i 200 grader i c 25 minuter.
 
Vill du ha en lite mindre eldig variant så kan du bra göra så att du tar lika delar vanlig tomatsås och tomatsås med chilismak.
 


Inga kommentarer:

En lite bortglömd sötsak

Jag hade ingen tid att blogg om min födelsedags"tårta" innan resan ... så tänkte göra det nu istället.  Det bjöds på en en...