Ny drog

 
 
Jo jag har kommit hem från grannlandet. Borta bra men hemma bäst :)
Så skönt att krypa ner i egen säng.
 
Inte mycket blogg tid idag heller för snart bär det iväg på fredagsmysmiddag hos goda vänner.
 
Men jag vill tipsa om SUITS. Verkligen en bra serie ... en serie riktigt i min smak ... snygga kostymer (själv klart eller hur), rappa repliker, underhållande och så lite humor. Rekommenderar verkligen.
 
Trevlig helg till er så ses vi imorgon
 
 
 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Tack för en fin blogg som innehåller många smaskiga tips och finfina bilder. Ett litet tips angående språket. Ord som påsklunch, muffinsplåt och gallermönster är sammansatta ord. Regeln är enkel: om ordet består av två ord som påsk lunch är det ett sammansatt ord. Skumpa skrivs med ett p och terrass med två r och s :)! Fortsätt skriva!

Bella sa...

Hej Anonym. Jag har redan från en tidig ålder fått veta att min rättstavning inte är bra. Men som Karis brud .. och som någon som nu som då använder sej av finska ord i bloggen kan jag bara säga ... har du tänkt att kanske jag med avsikt skrivit ordet skumpa med två p:n så som jag gör i finska språket. Och tack anonym annars för de vänliga orden.

Anonym sa...

Språkpoliser. Har nog gått kursen i rättstavning, men missade kursen "vett & etikett". Att tillrättavisa vuxna på detta sätt är ofint, klumpigt och otrevligt.
Bella - du har en jättefin blogg med underbara matlagningstips, och misstänker att det är ditt främsta syfte med den ;) Keep up the good work!
/BB

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...