Ändrade planer

 
 
Hade lite tänkt spara på detta inlägg ... spara det till en mörk, trist och annars dyster dag. En dag då man inte ser något dagsljus och då som man som amatörfotograf har svårt att få en bra bild. Spara det till en dag som behöver lite solskens smile.
 
Men det blev ändrade planer. Skit ungen ... den äldsta av döttrarna och inte tösen på bilen ... for iväg med minneskortet till kameran ...där jag hade bilderna från gårdagens nattfotografering samt bilderna på vad jag fyndat på Ikea.
 

 
 
Istället för egna amatör bilder så bjuds det på riktiga fina fotografier idag.
Är så nöjd med Veras lekisfoton. Tycker verkligen att den duktiga fotografen fångat hennes personlighet.
 

 
 
Och här har vi nu då foto som blir årets julklapp ... ett till mommo och mofa, ett till fafa och ett till gudföräldrarna och självklart skall även mostrarna få ett varsitt.
 
Har ditt barn fotats av Fotofabriken så kan även du enkelt fixa ett lika klassiskt, dekorativt och elegant svartvitt foto på din lilla gullunge.
Bara att titta in i butiken eller kontakta dem ... och kontaktuppgifterna hittar du här.
 
Och så knäpper dom ju foton på annat än små gulliga ungar ... familjefoto (det har vi och jag är så nöjd och glad att ha ett bra foto som hela familjen finns på), bröllop och djur ... Ja ...You name it ... dom knäpper.
 
Imorgon blir det ganska dåligt igen med blogginlägg för imorgon blir det nämligen Helsingfors hela dagen lång ... strömmingsmarknaden, ett varv till djungeln och så lite restaurangmat på det ....  Quality Family Time :)
 

Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...