BageributikenI och med alla tågresor Ekenäs- Vasa - Ekenäs blir det att vistas lite nu som då i Böle ... närmare bestämt tågstationen. Böle tågstation har genomgått en riktigt lyckad ansiktslyftning och i och med den så har det kommit några nya små butiker till.

  
En av de nya butikerna är en Fazers bageributik.

I Fazers bageributik är hyllorna fyllda av hantverksbakat bröd, frallor, härliga bakverk, fyllda smörgåsar och chokladkonfekt. Dessutom säljs specialkaffe och varierande säsongsdelikatesser.


Igår hade jag bland annat med hem ett Tanskalainen hedelmäleipä ... vilket är helt sjukt gott. Och här behövs det bara smör för att brödet nästan känns som om man ätit en "bakelse" ... ett såååå himla gott bröd är det.


Det som nästan mest fascinerade mej var att man får köpa hela bröd, halva bröd  .. ja till och med en fjärde del. Suveränt  och för det får nog butiken BBBBB av mej.
Vilken bra grej .. för sällan gillar alla i familjen samma sorts börd och nu kan man då köpa en  brödsort till var och en.
Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...