Fiske en solig söndagDet blev en tur till landet och denna soliga söndag passade vi även på att fiska lite mört i bäcken. Där fanns inte såååå massa fisk men ... 
... när Robban tog en promenad i bäcken och lite skrämde fiskarna ...
... så dök dom fram. 
Riktigt kul var det ... att stå där med håven och vänta på fiskarna :)
Sen var det bara att plocka upp håven. 
Det är nog de små enkla sakerna som gör att en liten tös blir lycklig. Tänk att bara en liten mört kan få ett så stort smile av en liten tös. 
När vi såg att det fanns lite fisk i bäcken så ringde vi in "förstärkning"
Robban börjar vara hungrig ... time för fika.
Tur så hade vår förstärkning med sej en kaffekorg som innehöll en riktig nybakad äppelpaj ... så Robban behövde inte äta sushi ala Alén.
Det är nog så här man skall njuta av kaffe. I branten, i solen och höra bäcken porla. Och som ni ser så blev det en ute fika i det gröna som kungliga ... inga engångskärl här inte. Nya fina muggar och vackra glasfat hade syrran packat ner. 
Och barnen fick pommac ur små söta flaskor och JO riktiga glas. 
Och här har vi dem på rad... Vera och hennes Tenala kusiner.
Och här har vi riktigt paret ... liksom "Emil och Alfred" ... oskiljaktiga. 
Och innan hemfärd vill lilla "Emil" testa att vada från ena sidan bäcken till andra. Och bra gick det ... alla kom vi hem torra och nöjda. 

Hittills var det frid och fröjd ... men vi han bara hem så börja jag nysa och pysa ... fick värsta allergiattacken och sen hemkomst har jag stanna inne trots att det ute är en solig skön söndag. Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...