Åka till stuga nr 4Och om denna stuga inte skulle ha denna härliga och finurliga välkommen skylt så skulle man ändå känna sej väldigt välkommen när man besöker detta värdpar ... alltid lika glada och goda. 
Denna gång fick vi husera helt vilt i en egen stuga. Nå där gjorde vi nog inte så mycket annat än lade ner våra huvud på dynan efter en helt toppen dag.
Här är så fint och mysigt och allt är gjort med hjärta på rätt plats. Det känns till och med trevligt att besöka det söta utedasset som doftar (jo doftar) riktigt bra tack vare ett nystan tjärat band/rep.
Vårt besök inleds med bubbel på bryggan. 
Jag mår som en prinsessa i stuga nr 4. Dagens klänningen var en maxi klänning och är redan ett par år gammal ... men helt super skön varma sommardagar.
Medan jag njuter av bubbel och värdinna fixar till lunch ... så ställer killarna glaset i sanden ...
... och tar sej ett dopp med Vera. +24 grader visar termometern och vattnet här är riktigt rent och fint. 
Efter lunchen blir det en kort promenad till grannstugan för att fira ett födelsedagsbarn. Det är herrn i huset som är födelsedags"barnet"  och herrn i huset är även Robbans gudfar (jo igen en gudmor/gudfar i samband med ett besök på en sommarstuga).
Och innan kaffe och tårta bjuder han på en "knorr" .
Läskande, stark och god.
Efter kalaset badar vi bastu, simmar, dricker en stor kanna av värdinnas nya specialitet (ni som har koll på mitt Instagram vet hur flott vi haft det), snackar lite hemlisar med bästa väninnan ♥, planerar resor och har det GOTT. Vilken kväll, vilken utsikt ... skön och förtrollande. 
Vi avslutar dagen på den mysiga verandan ... och på småtimmarna söker vi oss till vår "egna" stuga. 

Efter en god natts sömn vaknar vi åter igen till en strålande fin sommardag. 
Efter en god frukost blir det några timmars häng vid stranden innan hemfärd. 
Robban dödade lite tid (myror i brallan) med att simma bort till den närliggande lilla ön. Vet inte om det var solsting, värmeslag eller bara den sköna stämning vi hade som gjorde att vi lade upp stora planer på att bygga oss en egen liten sommarstuga just på denna lilla ö.
Allt gått har ett slut och så även vår sköna tid på stuga nr 4. På vägen hem blev det ännu en kort paus för att kolla in lite hästar. Skulle lilla tösen Vera få som hon vill så skulle hon vilja börja rida ... måste nog säkert ta hennes önskan lite mera på allvar och lite börja kolla olika stall, priser osv här i närheten.


Ett stort TACK till våra super goda vänner H&A som bjöd oss till deras fina udd.
Det här gör vi om ;) 


Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...