Te tiderHej igen från en lite lugnare Bella. 
Vissa dagar är bättre och vissa sämre. Gårdagen var nog ingen höjdare. Det är bara det att mina dåliga dagar inte brukar vara så många  ... så då jag har en dålig dag så vet nog hela världen om det. Så de var de. 

Men strunt i det nu. Tillbaka till lite mera trevliga saker. 

Trevlig med hösten ... för det är ju då det är helt sjukt mysigt att dricka te. 
Och oj vad det finns massa olika sorter. 
Jag är kanske lite lätt lurad och snabb på att testa något nytt.
Kusmi tea BB Detox är nog ingen nyhet på marknaden men nog en ganska ny grej för mej.  

Och vad lovar dom ... 

Välgörande te som ger dig strålande och vacker hy!


BB Detox är en skönhetsdryck som inspirerats av de populära BB-krämerna, som tillgodoser hudens alla behov. BB står i detta fall för Beauty Beverage (= skönhetsdryck) och innehåller grönt te, mate, rooibos, guarana, maskros och en hint av grapefrukt. Ett allt-i-ett te som ska ge huden lite lyster och glans!BB Detox te är rikt på antioxidanter, är återfuktande, vätskedrivande (eliminerar överflödig vätska från kroppen) och uppiggande (innehåller koffein).
Kan avnjutas både varmt och iskallt, helst under hela dagenSmaken är riktigt bra. Har dock ännu inte märkt att jag fått någon strålande och vacker hy :)
Men dricker man en stor mugg av detta på kvällen så måste man nog stiga upp på natten för att tömma blåsan ... så jo vätskedrivande är den nog.


Imorgon äntligen fredag. Ska bli såååå skönt ... eller hur!Inga kommentarer:

Söndagsbloggen är tillbaka

 Känns lite som om jag borde byta namn på bloggen ...för det är på söndag jag finner tid för att uppdatera. Och så har vi ju varit i...