Internationella kvinnodagen
Söndag och Internationella kvinnodagen till ära blev det frukost på sängen.I could get used to this!


En riktigt bra start på dagen ... som bara verkar att bli bättre. 
Behövde inte heller fixa maten idag ... så efter frukosten blev det lite pyjamshäng i soffan. 


Med mej i soffan har jag boken jag nu läser. Kanske inte den nyaste men riktigt bra. Utpressningen ... en mycket spännande bok, kan rekommendera den!
Hej jo ... ännu några ord om utfärden till Åbo igår.

 Vera spydde vid halv sju tiden på lördag morgon så hon och Robban stanna hemma. Mycket tårar var det nog från lilla Vera när jag åkte iväg. Det blev bara jag och Elin men ingen fara för vi hade det riktigt roligt på tumis.

Vi börja med lunch på på en pizzeria som en god vän till mej tipsade om ...  Dennis. Verkligen god mat och vänlig betjäning så tack Johanna för tipset.

Sen blev det kultur. Ronja Rövardotter på Åbo Svenska Teater. Passa på att gå och titta för detta är en bra barnpjäs. Och 10+ till Åbo Svenska Teater som så vänligt erbjöd sej ... efter att dom hört att en liten tös insjuknat ... att boka om Veras och Robbans biljetter. Service när den fungerar!Nu ut på en långpromenad med hunden medan solen visar sej!
Helt sjukt hur pigg man blir av lite sol ;)


KRAM 


Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...