Frossa i rabarber!







Som sagt ... äntligen får vi frossa i rabarber igen! Har idag bakat en mycket enkel kaka, en kaka som man bra kan baka på stugan i och med att det är bara att "kasta" allt i skålen, vispa och sedan grädda. 

Och lovar att du inte kan misslyckas!









RABARBERKAKA

En burk kondenserad mjölk (c 400 g)
4 ägg
1½ dl mjöl
½ tsk bakpulver
50 gr smält smör

rabarber
1 msk potatismjöl
2 msk socker







Gör så här:

Vispa snabbt ihop den kondenserade mjölken, äggen, mjölet, bakpulver och det smälta smöret med en elvisp. Skär rabarbern och blanda med potatismjöl och socker. Häll smeten i en form och rada rabarbern på  smeten. Grädda i 175 grader i c 35- 40 minuter. Garnera med florsocker och servera med vaniljvisp. 



Inga kommentarer:

Pastasallad

Pastasalladen är ett bra inslag på buffébordet då du bjudit hem många gäster på grillfest. Den här pastasalladen passar till både få...