Två appar till sommaren
Kanske inte helt oväntat att nödnummer samtalen ökar under en helg som midsommar. Och super passligt till denna stora helg kommer nödcentralen ut med en super app. 


Suomi112 


Mobilappen 112 Suomi gör det möjligt att skicka uppgiften om var den som ringer befinner sig automatiskt till nödcentralen. Med appen kan man också ta reda på sommarstugans koordinater.

Och som ni kan se så finns appen även på min telefon.Hoppas dock innerligt att jag inte kommer att behöva använda mej av den. Här i Villa Alén startar vi midsommarfirandet ganska lugnt. Inledde helgen med en familjemiddag för att fira vår Ville ♥ som idag fyller 16 år. 

Sen händer det inte så mycket mera denna kväll (var nära att skriva fredag, fniss) så jag kommer nog att tillbringa en massa tid med min nya bok. 

Anna Todd - När vi möttes. En massiv bok på hela 600 sidor.  Anna Todd börja skriva på Wattpad och efter att hon fick miljontals läsare världen över blev hon snart kontaktad av ett stort förlag som ville publicera hennes serie

WattpadOavsett vad du gillar kan du hitta det gratis på Wattpad som är världen största community för författare och bokslukare.


Ha det gott och önskar er alla en trevlig start på midsommarhelgen!
Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...