En kall sommar "pizza"
Ända sättet att garanterat få sommarkänsla denna semester är att fixa somriga luncher. På riktigt vad är detta för semesterväder? Jag är verkligen såååå nära att snart klicka hem en solsemester för hittills har det blivit knappt en handfull stranddagar. Inte bra :(


Men tillbaka till dagens somriga inslag. Fixade en lätt lunch till mej och Fanny. En somrig pizza kanske man skulle kunna kalla den. 


SOMRIG PIZZA

vattenmelon
ruccola 
basilika
mozzarella
jordgubbar
flingsalt
balsamicosirap

Skär stora skivor av vattenmelonen och skär sedan bort kanterna ... så du får en stor rund platta. Lägg på grovhackad ruccola och basilika. Riv mozarellan med dina händer (så mycket finare och även lite godare så mot att skära i stela skivor). Skär jordgubbarna. Smaksätt med balsamicosirap och flingsalt. 

Den här passar perfekt som sådan men vill man ha en lite matigare version är det bara att plussa till grillad broiler eller fisk. 

Och så kan man ju laga ett jätte stort fat av samma ingredienser och kan då servera denna som tillbehör till grillat om man är ett lite större gäng. 

Inga kommentarer:

Ett stycke PODD

Jag har varit gäst i en podd :) Men vad är en podd? En podd, poddsändning eller podcast är ett är ett program som du kan ladda ...