Istället för fryst






Hemgjort är så mycket godare att än de där batongerna du kan köpa i frysdisken.






Och när persilja som jag har i växthuset bara växer och växer ... så måste man ju använda den till allt man bara kan tänka sig. 






Så idag till middagen blev det börd fyllt med persiljesmör.


BRÖD fyllt med persiljesmör

100 g smör
1 dl hackad persilja
1 franskbröd

(eller ögonbryns bröd som lill Vera kallar det för hon hörde att det hette fransbörd och blanda ihop det med ögonfransar och ögon bryn)

Hacka persiljan och mosa ihop det med smöret. Skiva brödet men inte helt ner. Fördela smöret mellan skivorna. Baka i ugnen c 8 min i 250 grader, tills smöret smält och brödet blivit frasigt. 


Ett bröd som är gott till det mesta!





Inga kommentarer:

Pastasallad

Pastasalladen är ett bra inslag på buffébordet då du bjudit hem många gäster på grillfest. Den här pastasalladen passar till både få...