Gott, enkelt och perfekt




Att servera småplock ... tapas ... som förrätt har lite blivit en av mina favoriter. 
Gott ... alla hittar säkert något dom gillar.
Enkelt ... att förbereda.
Perfekt  ... till bubbel eller annan välkomstdrink. 






På lördagen serverade bland annat ... bresaolarullar. Och dessa går fint att till och med förbereda dagen innan. Och sedan är det bara att skära upp på festdagen.

 Bresaola är italienskt kött som görs av nötlår som sedan lufttorkas och kryddas med salt och peppar.


BRESAOLARULLAR

breasola
mascarpone
citron
basilika



Lägg ut bresaola så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone, riv över lite citronskal och toppa med basilikablad. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Skär upp till servering.





Förutom dessa super goda köttrullar så serverdes ...

Honungsmelon
Pizzabullar
Chorizo



Inga kommentarer:

Stugliv

Vi drog ut till min gudmors och hennes mans sommarstuga på fredag för att njuta av stugliv, båtliv och skärgården ... och självklart a...