Vecka sex i paket och Bella Notte





En på många sätt annorlunda vecka är nu paketissa. Vecka sex var en salig blandning av både vardag och härliga stunder. 

Veckan avslutas med Alla Hjärtans Dag och här började vi dagen med att duka upp en enkel frukostbuffé.






Någon vill ha hårdkokta ägg medan en annan föredrar ett löskokta. Lösningen på att veta skillnad på äggen är att välja olika färgade ägg. De bruna var löskokta medan de vita hårdkokta. Behöver du hjälp med att koka ägg så hittar du en lite små rolig hemsida HÄR  






Brukar duka upp till en buffé variant av frukost då vi inte alla äter frukosten samtidigt ... utan från att den första ätit till att den sista mumsat i sig sin smörgås kan det ta upp till en timme. Det är sådana dagar det är lämpligt med just en buffé frukost.






Och med små medel får man buffé bordet lite snyggare ... som en så enkel sak som att hälla upp juicen i en kanna. 






Dagens fruktfat hade pyntats med rosa fjärilar ... Valentine´s Day till ära. 






Samma rosa kartong som vi använde igår men nu utklippt till rosa vingar  ... och så fick slickepinnen fungera som fjärilens huvud. 







Och så har vi ätit Lady och Luffsen mat ♥ 
Perfekt meny för Alla hjärtans dag.
 Har tidigare bloggat om italienska köttbullar och idag blev det en förenklad version av samma recept. 






LADY OCH LUFFSEN MAT ... Bella Notte 

1 kg malet kött 
tsk salt
c ½ tsk svartpeppar
3 msk skorpmjöl
3 msk parmesanost
2 ägg
½ dl mjölk

1 kg pastasås på burk 


Blanda ihop allt förutom tomatsåsen (pastasåsen). Häll pastasåsen i en gryta. Rulla stora köttbullar och lägg dem i pastasåsen. Grädda i 200 grader i c 1 h. Servera med nykokt spagetti och riven parmesan. 





Happy Valentine`s Day 




Inga kommentarer:

Julig smak av äpple

Batteriet är laddat efter den årliga weekendresan med de bästa av brudar.  Tack igen  A, B och C för allt skratt och alla tokigheter...