Ni kommer väl ihåg




 ... att pannkaka kan man äta när som helst under året. Ja och även under dygnet ... sitter ju helt perfekt som en lite mumsigare frukost eller som ett lyxigare mellanmål.

Och serverat med jordgubbar så smakar det galet mycket sommar!






PANNKAKA

6 ägg
12 dl mjölk
5 dl mjöl
lite salt
lite socker


Vispa först upp äggen lite så de går sönder. Tillsätt salt, socker och hälften av mjölken. Vispa igen. Tillsätt sedan mjölet och till sist resten av mjölken. Häll allt på en stor djup plåt som du klätt med bakplåtspapper. Grädda i 225 grader i c  30-35 min.
Låt svalna. Pudra på lite florsocker och servera med valfri sylt.



1 kommentar:

Anonym sa...

Vi åt en hel plåt med "hjärtapannkaka" i går. Perfekt sommarmellanmål/lunch!

Julig smak av äpple

Batteriet är laddat efter den årliga weekendresan med de bästa av brudar.  Tack igen  A, B och C för allt skratt och alla tokigheter...