Till grillat

 
 
 
Nu har vi den tiden på året då vi grillar nästan allt vad vi sätter i magen. Men vilken familj gör inte det under sommarmånaderna.
 
Idag ett tips om tillbehör till det grillade.
 
 

 
 
 
Ett hopplock att fyra favoriter ... och det här hopplocket passar fint både till fisk, kött eller fågel.
 
 

 
 
 
TILL GRILLAT
 
 en bunt sparris
ett paket bacon
5- 6 champinjoner
parmesan
 
Börja med att koka sparrisen 3-4 minuter i saltat vatten. Skölj med kallt vatten så färgen hålls vackert grön. Skär och stek bacon knaprigt. Tillsätt den skivade svampen och stek ytterligare en liten stund. Tillsätt sparrisen och stek igen en liten stund. Lägg upp på fat och strö över parmesanspån.
 
 

Inga kommentarer:

Gottigottgott ...

... med bara 3 ingredienser. Vem älskar inte stora chokladmaränger som är sådär krispiga utanpå och lite sega inuti? Oc...