En ny typ av salladsskål




Eco till 110 % kan jag lova :)

Jo som ni ser så kan man bra använda vattenmelonens yttre skal som serveringsfat. Bara att gröpa ut fruktköttet och sedan fylla skalet. Enkelt gröper du ur vattenmelon med en glass slev ... ni vet en sådan som man gör runda glassbollar med. 






Våra eco skålar fyllde vi med vattenmelon, honungsmelon, jordgubbar och fetaost ... och dekorera med mynta och några körsbär. Men du kan ju göra din egna favoritsallad med vattenmelon och fylla skålen. 






Åt som så till brunch, lunch eller servera som tillbehör till grillat. 
Nu gjorde vi en saltig version .. men varför inte istället för fetaost fylla dem men andra söta bär och du har ett hälsosamt och super gott mellanmål. Möjligheterna är oändliga!

Skön söndag till er alla! Och ni som nu inleder er semester inkommande vecka ... så välkommen i gänget ;)


Ses imorgon ... nu ska vi göra oss klara för utfärd!


Inga kommentarer:

En lite bortglömd sötsak

Jag hade ingen tid att blogg om min födelsedags"tårta" innan resan ... så tänkte göra det nu istället.  Det bjöds på en en...