Mera dipp




Så himla fint väder ...  så vi beslöt för att köra med grillat till middag. Grillad broiler, kall currysås, grönsallad med fetaost, fransk potatis ... och så en varm dipp att dippa brödet i.






VARM MOZZARELLA DIPP

3 st mozzarella bollar
1 liten burk (90 g)pesto 
körsbärstomater

Skär mozzarellan i tärningar som du blandar i peston. Lägg i en ugnsfast form. Lägg på tomaterna. Grädda i 225 grader i c 15 minuter. 

Servera med gott bröd.






Den här dippen passar fint som tillbehör ... men du kan även ha den på fredagsmys. Eller varför inte låta gäster dippa lita bröd medans dom väntar på varmrätten ... om du valt att köra en lite lättare bjudning och hoppar över förrätt.



Ha nu en skön kväll alla så ses vi snart igen!



Inga kommentarer:

Gottigottgott ...

... med bara 3 ingredienser. Vem älskar inte stora chokladmaränger som är sådär krispiga utanpå och lite sega inuti? Oc...