Dipp till bröd




Har många bollar i luften och försöker så gott jag kan hålla alla bollar i liv. Hoppas innerligt att ni kära bloggläsare har tålamod och hänger kvar. 

Här hemma blir det inte så mycket nya smaker. Det som serveras familjen dessa  intensiva veckorna är gamla hederliga och beprövade recept. 






Tapas hör inte till måndag-torsdags rätterna ... utan mera till fredagsmys och sköna lördagskvällar. Senast vi hade tapas hade jag gjort en dipp till brödet. Fick inspiration på vår Florida resa där vi under ett av alla våra restaurang besök blev serverade just en dipp till brödet. Vet inte vad deras dipp direkt innehöll men här min version ...






DIPP TILL BRÖD

2-3 hackade vitlöksklyftor
1 näve hackad ruccola
c ½ dl riven parmesan
grovsalt
svartpeppar
c 1 dl god olivolja 

Bara att blanda ihop och servera till färskt bröd. 




Inga kommentarer:

Gottigottgott ...

... med bara 3 ingredienser. Vem älskar inte stora chokladmaränger som är sådär krispiga utanpå och lite sega inuti? Oc...