Inte min dag

 
 
Absolut inte min dag på jobbet idag ... och barnen Alén verkar också lite lättantändliga och explosiva ... så för att lite lugna läget här hemma laga jag  ...
 
NEGERBOLLAR
 
3 kkp havregryn (kkp =kaffekopp ifall någon inte vet)
1 kkp socker
100 g smör ABSOLUT INTE MARGARIN!!!!!!!!!!!!
1 tsk vaniljsocker
2 tsk kakaopulver
1 msk kallt kaffe

In med handen och knåda. Rulla till bollar och rulla sedan bollarna i pärlsocker. 
 
 

3 kommentarer:

Erica sa...

>Harkel, harkel< du menar säkert chokladbollar Bella?! Hoppas de fick familjen på bättre humör och att ni får ett fint slut på veckan. Och jag skall titta in på ditt jobb snart -jag lovar!

Förresten: jag imponeras gång på gång över hur fint du (eller Fanny) lyckas fånga det söta och salta på bild. Snyggt jobbat!

Bella sa...

Fundera lite över namnet på godsaken ... men, men det är bara så dom heter... när jag var liten och ännu i mina barns mun faktiskt. Nuförtiden är nog nästan alla biler tagna av mej .. så tack för de fina orden. Titta in på jobbet så kan vi ta en kopp kaffe .. du, jag och den nya fröken i huset (L8).

mimedus sa...

Tråkigt med dåliga dagar men de kommer då och då oberoende om man vill eller inte :/ chokobollarna sir riktigt goda ut (beror väl på din talang att av framställning/uppställning). Jag tycker att kopparna uppe i headern är himla söta :)

Vi drog till Åland

Vi tog båten och drog till Åland för att fira några sköna semesterdagar i en stuga norr på Skarpnåtö. En tillflykt för det...