Barracuda

 
 
Hallo gänget ... I´m back.
 
Gjorde en "Bella-klassiker" igår ... tog med kameran men glömde minneskortet till kameran hemma. Gissa om man blir sur på sej själv!
Så dagens bilderna är tagna med Fannys telefon
 
 
Igår var vi ... jag, Fanny och kusin E .... som sagt på Sebastian Professinal - Nightshade Soirée show på Cuba i storstan.  
 
Showen var influerad av designern Kerin Rose ... hon som bland annat jobbar med solglasögon som har setts på Adam Lambert.
 
 
 
 
Här är vi och slappar efter en fototagning  (hahah ) ...  det var så att genast då man kom till Cuba fick man på sej ett par Kerin Rose glasögon och så skulle man posera med några av modellerna ... vet ännu inte var, när och om dessa bilder kommer att finnas på nätet .... men hittar jag bilden så lovar jag att ni kommer att få se mej i ett par Barracuda.  
 

 
 
En helt kul show så här en tisdag.
Kom på att lilla Vera har önskat en discokula ... men det blir kanske inte en i denna storlek ... för då ryms den inte in någon tös i rummet ..  tror bestämt att vi måste hjälpa tomten och ta ett varv via Clas Ohlson .
 
 
KRAMAR
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Vi drog till Åland

Vi tog båten och drog till Åland för att fira några sköna semesterdagar i en stuga norr på Skarpnåtö. En tillflykt för det...