Ekenäs höstmarknad

 
 
Naturligtvis var det Ekenäs höstmarknad som gällde igår .... och det var så där passligt med trängsel hela kvällen. Precis så som det ska vara.  
 

 
 
Vera är mycket förtjust i att åka karuseller ...
 
 
 
 
men vem gillar nu inte det.
 

 
 
Sen så fick hon syn på en annan stor favorit ... syrran Fanny ... och hade fullt upp att ge henne en fullständig rapport på allt vad hon gjort.


 
 
Två helt super mysiga brudar :) fastnade på bild. 
Dom får en alltid på ett glatt och spralligt humör ... inte för att jag igår behövde någon uppmuntran. Jag hade det bara fint .. jag liksom lite diggar marknaden. Vi åt lite hela tiden ... och varvade måltiderna med salt och sött.
 

 
 
Det är något magiskt, mystigt och förtrollande med karuseller.
 

 
 
Skymningen faller och allt blir bara mera fängslande.
 

 
 
I år blev det inga bilder uppifrån det blå i och med att denna karusell blev ogjord. 
 
Efter timmar på marknaden är vi på väg hem ... och träffar på brudarna igen ... och nu har dom fördubblats de härliga brudarna. Kan minnas när jag själv var i samma ålder som dom är nu och hur jädrans kul man hade när man var tillsammans med sina bästisar.
 
Idag stannar vi hemma från marknaden och äter upp de sista av lakritsen ... 12 meter inköptes så det finns lite kvar ... och så finns det en låda med kyssar som ser sjukt lockande ut där i köket.
 
Ha det gott vänner så ses vi imorgon.
 

Inga kommentarer:

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...