Vill ha

 
 
Och nu vill jag ha en ny parfym.
 
Gick ett varv via Sokos   ...  avdelningen med alla skönhetsprodukter ... igår när jag var i huvudstaden. Skulle ha lite allt möjligt därifrån ....  och så gillar jag avdelningen. Där finns så mycket, så mycket som man inte hittar i lilla Ekenäs.
 
Den HÄR reklamen har kommit i vår TV nu en tid  ... och kanske har jag blivit påverkar ... inte för att jag tycker att reklamen är något extra bra ... men något är det som gjort att jag just, då igår ville testa parfymen.
 
 
 
 
Och jag blev såååå förtjust.
Men hör och häpna jag kunde hålla mej ... jag har ju en och annan parfym här hemma redan .... jag köpte inte genast en stor flaska.
 
Biträdet i butiken ... en söt liten finsk flicka ...  var helt härlig. Hon gjorde sitt yttersta. Jag fick jätte fin service ... på lite knagglig svenska men på svenska ändå (10+ för det)...  och självklart kollade hon om det fanns en liten test för mej att ta med hem.
 
Så idag har jag testat och idag är jag ännu såååå förtjust.
 
Tror det är vaniljdoften i Giorgio Armani Si som gör att gillar den. Har märkt att parfymer med lite vanilj i är sådana jag faller för.
 
 

1 kommentar:

ida sa...

Jag är också helt kär i den här! Doftar så underbart!

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...