Bacon & ägg




Ett härligt och enkelt recept till en lite annorlunda version på bacon och ägg.


BACON OCH ÄGG som serveras med en "croissant"
(4 portioner)

1 tub färsk croissant deg 
4 skivor bacon
4 ägg
ägg


Öppna och rulla ut croissant degen. Dela den i 4 lika stor delar (utan att ta hänsyn till de färdiga markeringarna som finns i degen). Lägg delarna på bakplåtspapper. Nyp upp kanterna på degen. Kläck försiktigt ett ägg per fyrkant. Salta ägget. Dela sedan en baconskiva i två delar och lägg dem försiktigt på ägget.  Grädda i 200 grader i c 10 minuter.

Mättande, mäktigt och gott!


Inga kommentarer:

"Äpplet faller inte långt från trädet"

Hon fixar och grejar när hon är ensam hemma. Överlycklig ringer hon ett videosamtal till mej när jag är på jobbet  för att berätta att...