En lördag och en söndag

Igår hade vi bjudit hem gäster. Alltid trevligt med lite sällskap runt middagsbordet. 


Som vanligt passade jag på att ta några bilder på dukningen innan gästerna anlände.
De här snygga servetterna hittade jag på Ikea. Den ljusblåa färgen gjorde att hela dukningen kändes ljus och fräsch. 


Som förrätt serverades bubbel med olika sorters tapas. En av sorterna var bresaolarullar. 


Och så var det en gryta till varmrätt. En rätt som alla i vår bekantskap någon gång blir bjudna på när dom är hem till oss. Receptet på grytan hittar ni här.


Lilla sessan som annars brukar stortrivas när det är fest riktigt bad om att få gå och sova då klockan bara var visa åtta. Orsak till den tidiga sovtiden ... fick vi svar på idag då tösen vakna med riktigt hög feber. Så ... så här tillbringar hon sin söndag. Och vi som var bjudna på kalas (snyft).


När ett litet troll i Tenala har födelsedagskalas ... så får nog en lätt festtrött moster bara dölja tröttheten så gott det går, fixa håret, byta om från oloasu och gå på kalas.


Men kan berätta att en moster nog piggnar till då hon får en stor kram av denna söta kille. Det här ni ... detta är Eddi 5 år ♥


Vi får återkomma till helgens bjudning, 5 års kalaset och mina värmepapiljotter ... för nu ska jag lägga mej i soffa och kolla film. Tips på bra filmer mottages med tacksamhet.

Hoppas också att lilla sessan blir frisk  ... för mot slutet av veckan har vi stora planer för hennes allra första sportlov.


Ha nu en skön fortsatt söndag alla så ses vi imorgon ... lite piggare i mitt fall.


Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...