Fungerar bara fint
Nu får ni hojta till om ni tycker att jag bloggar för mycket om mina morgonmål. Men när jag bara älskar att fixa dom och älskar att äta dom ... så blir det så här. Detta är ju en real life blogg :)


Den här söndagen har varit grå för början till slut. Men helt välkommet väder med tanke på min pollen allergi ... och så har jag även fått fixat en hel del små saker som helt säkert blivit ogjorda om solen uppenbarat sig. 

Minns nu ... medan jag skriver ... att jag hade ju lite lovat att berätta om hur jag tänkt mej serveringen på studentfesten. Nå vi får ta det en annan dag ... så mycket kan jag berätta att jag har börja baka maltlimporna och lagt dem i frysen. 

Men tillbaka till min frukost.
Det blev att starta söndagen med en tomatröra med basilika, olivolja, svartpeppar och salt ...  som serverades på ett rostat bröd. Smakfullt!

I en klassisk bruschetta ska brödet vara ingnidet med vitlök. Kände inte för vitlök tidigt på morgonen så istället blev det smör.


Orsak till att det blev just en sådan här frukost idag är att jag hade en massa tomater. Hade liksom  glömt att vi hade redan inhandlat tomater och så gick jag på fredag och köpte igen en stor påse. 

Sånt händer .... och då lagar man en bruschetta. 

Basilika hade jag i frysen. Går riktigt fint att frysa in ... hacka bara färdigt innan du fryser in så är det sen bara att ta och strö i dit det behövs. Praktiskt!


En fräsch start på dagen.


I morgon blir det mera om småbröden jag baka under helgen.

Ha det gott tills dess!


KRAM
Inga kommentarer:

Vi drog till Åland

Vi tog båten och drog till Åland för att fira några sköna semesterdagar i en stuga norr på Skarpnåtö. En tillflykt för det...