Vad gör en livsnjutare?
Svar:
Hon rusar genom matbutiken efter jobbet ... dödar värsta hungern med att köpa en choklad-patukka ... äter den mellan kassan och var man returnerar köpvagnen (det går undan ska ni veta) ... kör hem så snabbt som lagen tillåter med typ +5 km/h ... slänger in maten i kylen ... nappar en bubbel och två glas ... korkar flaskan och ropar MIDDAGEN ÄR SERVERAD ;)  


Svaret ovan är kanske inte helt rätt ... jag var ju faktiskt via Alko och valde flaskan.
Och orsak till varför bubbel denna fredag ... är den att jag måste testa en bubbel som ska passa till en maträtt. En super spännande och kul grej är på gångs ska ni veta. 

Nu kommer det ... det som bubblat inom mej redan en tid ... jag ska nämligen vara med i tv-programmet Efter Nio nu i april.

Mamma .. du kommer ju att bli värsta tv-kocken ... om man citerar lilla Vera. Tror att Vera kollat för mycket matprogram tillsammans med sin mamma ;)


Men tillbaka till livsnjutaren Bella. Att efter en arbetsvecka ...  bara kunna sitta ner och njuta av bubbel och nytt blomster ... gör att man snabbt kommer in i veckosluts stämningen.

Den här fina korgen med de sötaste små violer hade jag med mej hem idag ... en fredagsgåva av en ny bekantskap och nyfunnen vän.  

Och för att lite återgå till gammalt inlägg ... så det är så här jag har tänkt mej att pynta och fixa gården inför kommande studentfest. Massa snygga korgar och krukor fyllda med härliga blomster.  


Dom här gult påskiga och snart utblommade lökar fick flytta till sidobordet  ... för nu är det violernas tid att stå i centrum. 

Nu skål för fredag ... skål för kommande spännande grejer ... och en skål till alla söta och härliga bloggläsare som sänder mej kommentarer och stannar mej på stan. 

Tusen tack för alla snälla ord ... ni vet inte hur peppande det är.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va kul att du får vara med på tv 👍 Säg gärna till när det blir aktuellt så man inte missar. När det är vår så sitter man inte så mycket framför tvn 😀

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...