Basturenoveringen

Vi är ju mitt i vår badrums- och basturenovering. Och i och med det så har vi nu redan några veckor helt sakna möjligheten att duscha här hemma. Tur nog så bor hela tjocka släkten nära ;)

Men nu ska jag inte hänga upp sig på dagens situation utan jag blickar framåt. Renoveringen börjar vara i det skede då man får börja bestämma vad man vill ha för lyx i vårt våtutrymme. Och självklart tar jag hjälp av internet. Landa här om dagen … då jag googlade…  Bastuspecialistens hemsida.
       

Vi har alltid haft vedeldad bastu … hans krav när vi byggde huset, mitt var ett stort kök … och det ska vi absolut också ha i fortsättningen.  Bastuspecialisten har gott urval … men gillade Stoveman

Det är han som hos oss är den stora bastubadaren … själv var jag redo att skippa bastun och istället installera ett mega stort badkar. Den idén fick inget gehör.
 
 
Men varför sura när det finns alternativa lösningar. Nu är en av mina mera tokiga önskningar ett vedeldat badkar som kan placeras varhelst i en glänt eller hemma på gården.
Är ingen vän av badtunnor  ... men det här … nu klappar mitt badkarshjärta väldigt hårt kan jag berätta.
 
 

Inga kommentarer:

Vi drog till Åland

Vi tog båten och drog till Åland för att fira några sköna semesterdagar i en stuga norr på Skarpnåtö. En tillflykt för det...