Fredagsvepet!
Hej fredag!

Kör ett fredagssvep  ... länge sedan jag hade ett sådant.

Har idag passa på  ...medan det ännu är varmt och innan regnet kommer .. att dricka en somrig sangria. Absolut den bästa sommardrinken serverad i kannan!

Har ju själv ett riktigt gott recept på sangria  ... men ibland har man bara inte tid eller lust att blanda .. så då är denna ... Luis The Marinero Red Sangria .. ett helt okej köp.

Själv hade jag ännu i apelsinskivor och så frysta hallon. 


Och som ni kan se så är rosorna ännu hur fina som helst.
Så är det när dom är köpte med kärlek och sköts med kärlek ♥ ... och förvaras ute på verandan där det är svalt (fniss)


På tal om blommor ...
 Blir inget av min och lilla Veras potatisodling i år i och med att det inte är så jätte snyggt med en gul stor och ful trädlåda fylld med bara mylla vid studentenfesten.

Så vi har skaffat bra mylla ;)  ... och penseér.


Skoja till det lite och valde blommor i blått, vitt och gult  ... Nylands färger. Samma färger som vår student Fanny kommer att ha sin mössa. 

Och både blommor, tips och mylla är från Hagalandet 


Som sagt fredag  ... så familjens barn måste ju även dom få lite fredagsmys. Det var enkelt fixat den här helgen ... i och med att jag i veckan fick en hel låda godis på posten.

Som bloggare får jag testa godis innan dom kommer ut på marknaden :)

Så vi mumsar i oss  .... Ahlgrens bilar ... fantastiskt goda cashewnötter från Nutisal  .... och en ny version av Gott & Blandat. Och alla får tummen upp!


Men nu ... nyt pistän läppärin kiinni ... så ha en skön fredagskväll så ses vi imorgon!
Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...