Reseblogg :)
I år blev det en resa ... med gänget som vi i nästan 20 år firat 1 maj med. Och då vi tog första morgonflyget så anlände vi tidigt på lördag morgon till vårt resmål.

Hälsningar Köpenhamn.

Och firar man valborg på vårt sätt .. till 110% ... så betyder det självklart att man har en partyhatt.

Och som vanligt när dessa brudar samlas ... med eller utan våra respektive ... så tar det inte länge innan vi träffar nya bekantskaper. 

Idag blir det en liten bildkavalkad på några moments från vår första dag i Köpenhamn. Köpenhamn som är en ungdomlig ...  men samtidigt gammal och historisk ... stad med ett utbud som ska uppfylla alla förväntningar man kan ha på en storstad.


Vi får våra rum (ska försöka ta en bild på vårt hotell) och sen genast mot stan för att hitta ett frukost ställe. Vi landade på MAD


Jag valde All American Breakfast ...  med bubblor ;)
... som visade sig vara ett klockrent val. Här fanns alla komponenter för en lyckad frukost  ... bacon, korv, ägg, frukt, juice, yoghurt, pannkakor, kaffe, bubbel och BÄSTA GÄNGET!

Massa skratt och kul ... och även viktiga beslut :) Varför inte någon gång åka på en hippie influerad resa. Det ända som saknas är bara en snygg bil och en nykter chaufför. 

Efter frukosten blev det en turistpromenad i centrum av Köpenhamn ... 


... med hållplatser lite här och där. Och våra party hattar gör verkligen succé.

Man glömmer bort att man har den på huvudet .. så när man någon gång rör sig lite utanför gänget ... så ser man kanske mera ut som en desperat tant än en partyprinsessa.


Och vem vill inte ha en sådan här cykelkorg ... I love it!
Det här med cyklar och rekvisita till dem ... den saken kan man verkligen här i Danmark.


Efter par timmars vila på hotellrummet samlas gänget i baren. Och självklart en gruppbild ... denna gång via "disco kulan" i taket.

Har jag sagt att jag reser med dom bästa? Stor förståelse för mej och min kamera ... och snällt ställer dom upp på gruppbild. Love you guys!Kvällens program ... Tivoli!
♫♪ 
Vi samlar alla som får plats in i bilden ... Och tar en Groupie ...Hallå hallå hallå hallå
Trycker ihop oss ... Ja, vi utesluter ingen ... Och tar en Groupie ... Hallå hallå hallå hallå
♫♪


Och jo detta är en resa då man får ont i magen av allt skrattande!


Tivoli är verkligen en bildskön plats.

Vi hade bokat bord på Promenaden. Riktigt god pepparbiff serverades ... men ingen pepparbiff slår Brända Kocken i Ekenäs!


Sen spela vi på hästar ... och det här ni ... detta är något jag verkligen är helt sjukt bra på. Och det vet säkert hela Tivoli och säkert även hela Köpehamn om idag för sådant vinnartjut som jag hade har dom sällan skådat.

Det blir mörkt och vi börja sakta men säkert söka oss till hotellet. 

Som bäst gör vi oss klara för att fira 1 maj och utforska Nyhavn. 

Skål och Glad 1 maj ..  så ses vi imorgon!Inga kommentarer:

Vi drog till Åland

Vi tog båten och drog till Åland för att fira några sköna semesterdagar i en stuga norr på Skarpnåtö. En tillflykt för det...