Belle Dame
Belle Dame är ett riktigt nytt svenskt sminkmärke som lanserades i mitten av maj. Dom erbjuder ett unikt koncept inom smink som tar DIY till en helt ny nivå.


I butiken kommer kunderna kunna boka in sig på en ”Gör det själv”- sminkning. Man får sminka sig själva under vägledning och med tips från professionella makeupartister på plats.

Alla vet att man blir sjukt snygg (fniss) då man blir sminkad av proffs. Och sen har man köpt en massa produkter som man inte vet hur man ska använda. Belle Dame är just svaret på det ... då sminkar man sig själ och vet precis hur man gör då man väl står hemma i sitt egna badrum. 

Jag storgillar detta!Har fått hem några produkter på prov ... synd så ingick det ingen professionella makeupartist. 

Men då du själv går och handlar produkterna i butiken så får du en 45 minuters lång sminktid ... en egen sminkstation ... och ett flertal specialutvecklade högkvalitativa sminkprodukter i en mängd färgnyanser. Och där finns det då ...som sagt ... en professionell makeupartist till ditt förfogande.


Har nu testat och jag gillar produkterna ... och att dom ännu är i snygga förpackningar och passar perfekt in i det nya badrummet är en välkommen bonus.

Så hallo Stockholmare och turister! ... mot Götgatan 37 i Stockholm ... där hittar ni Belle Dame.
Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...