Veckoslutet
Två dagar som bara flugit iväg. Två dagar utan program .... som blev två dagar fyllda med mycket roligt. Den här helgen har vi sovit ... tagit igen alla sena kvällar och tidiga morgnar med att sova länge och köra sena frukostar. Så skönt och behövligt.


Och när man sover länge så blir alla mat tider lite rubbade  ... så på lördag blev det ingen lunch utan en lite tidigare middag. 


Middagsbordet fylldes denna lördag med min syster och hennes barn ... och med sig hade hon en nyhet som hon tyckte att vi skulle testa. Alltid kul att testa något nytt. Ett helt okej bubbel ... men blir nog inte någon ny favorit.

Och när vi nu var på testan humör så testa jag att laga en kaffesmoothie. Det var ingen hitt alls ... så något recept bjuds den inte på :)


Syrran åkte hem och lämna efter sig två töser till lilla Veras stora glädje.  Gubben satte sig framför tv:n och fotboll. Jag blev kvar i köket med rester av en prosecco och dessert osten. Alla i familjen njöt av en skön lördag på sitt egna sätt. 


Mitt växthus börjar sakta förvandlas till en liten djungel. Busktomaterna har redan små grön tomater och de andra tomatplantorna är fyllda med blommor. Gurkorna växer så det knakar och örterna svämmar över. Så här fina och snabba resultat får man då man köper förstklassiga plantor och planterar dem i bra jord. Och förutom en massa kärlek så får dom även gödsel med jämna mellanrum. 


Alla sommarblommor och allt till växthuset är från Hagalandet.
Så har du ännu någon blomlåda du skulle behöva fylla med vackra blomster så passa på att ta en tur till Hagalandet ... dom har öppet till 8.7


De tre fönsterlådorna vid våra köksfönster är så snygga i år. Fick hjälp på Hagalandet med att välja sort som just skulle lämpa sig fint i lådor och som tål en hel massa sol.

Nu svämmar lådorna över ... just så som jag tycker att det är fint.

Och Otto ♥

Han följer mej som en skugga ... om han inte är och gör något bus. Hans största intresse nuförtiden är att söka hål i staketet så han slipper på rymmen och hälsa på hos grannarna. Men nu tror vi att vi täppt till alla hans kryphål. Nu ska jag logga ut .... gå ut i trädgården och kolla in mina sommarblommor. För att hålla dem snygga och fina så skall man nämligen knipsa bort alla utblommade blommor. Ett ganska skönt och avslappnande jobb ... och med musik eller en podd i öronen så går jobbet snabbt. 


Hoppas du haft en skön helg.
Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...