Vem är jag?

Jag fick möjligheten att göra en personlighetstest ... en DISC analys ... för någon vecka sedan! Jätte roligt och lärorikt ... men också på samma gång lite skrämmande. Skrämmande att till pappers få skrivet hurdan man är. För alla har vi olika beteendestilar. Att veta och förstå sin egen beteendestil ökar självinsikt ...  vilket egentligen inte skadar utan bara kan vara styrka.DISC är en teori om mänskligt beteende som hjälper individer att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla en tydlig ram för att göra medvetna beslut om hur du kan anpassa ditt beteende med andra. 

DISC Modellen bygger på Carl Gustav Jungs arbete. År 1928 utvecklade William Moulton Marston Dr. Jungs modell och skapade DISC analysen som kan användas för att hjälpa oss att bättre förstå oss själva och andra människor. Kraften i DISC analysen är att det är enkel att förstå och använda eftersom den identifierar endast fyra beteendestilar som kopplas till fyra DISC färger.

Och det här är jag ... jag består av 89 % röd, 100 % gul 54 % grön och 4 % blå ...


 Mera om färgerna och deras betydelse kan du läsa HÄR


Det här är bara så hälsosamt ... och jag tycker verkligen att alla borde ta en sådan här test.

Som privatperson har man nytta av dokumentet (jo man får en c 25 sidor lång rapport) om man söker jobb. Och även då man lite funderar på hurdana arbetsuppgifter man skulle kunna jobba med. 

Och om ett företag väljer att göra detta på sin personal är verkligen till nytta. Tänk att kunna plocka ut rätta arbetsuppgifter till rätt arbetstagare ... vem vinner inte på det?
En lycklig arbetstagare som får jobba med det man kan, tycker om och är bra på ... vilket företag har inte nytta av en sådan arbetstagare?

Så alla arbetsgivare och privat person ... GÖR ANALYSEN. 

Nyfiken?

För mera info om analysen och vem du kan kontakta ... kolla HÄR.


 Det var typ 28 enkla frågor och tar inte mera än c 10 minuter att göra.
Något du undrar över så hör av dej! eller kolla deras hemsida Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...