Och så var det söndag igen
På torsdag packa vi igen våra väskor för att tillbringa ett par dagar i skären. Havsluften är ju som balsam för skälen :)

Den här gången var det min goda arbetskamrat med man som bjudit oss till deras härliga sommarställe i Ekenäs skärgård. 


Otto börjar nu vara van med båtlivet och han njuter. Och jo jag vet att vi inte ännu har skaffat en flytväst till han ... väldigt ansvarslös och dumt och finns ingen ordentligt förklaring.


Och den 21 juli är det kräftpremiär och då ska man äta kräftor.
Och medan killarna basta så fick vi tre brudar i uppgift att göra hattar till oss alla. 

Liten utmaning blev det i och med att man kanske inte har världens största pyssellåda ute i skären. Men fina blev dom  ... med tanke på att vi körde med "man tager vad man haver" teorin. 


Hemma får hunden Otto inte sova i sängen. Så han om någon stortrivs verkligen med morgonmys. 


Men vem trivs inte i den nya fina gäststugan dom byggt. Jag blev ju helt förtjust i panelen på väggen. Jag vill också ha ett fint sommarrum med övernattningsmöjlighet. Nu är frågan bara att var jag ska få ett sådant fixat :)

Igen kamera med så igen enbart bilder tagna med mobilen. Det fungerar jo ... men inte är jag riktigt såld att enbart använda mej av mobiltelefonen. Så vid nästa utfärd ska nog den gamla hederliga kameran få följa med. 


Men tillbaka till denna lilla resa. Vad har vi gjort då dessa dagar. Jo ätit gott, bastat i timmar och njutit av en vacker utsikt. 

Och så gjorde vi även en liten utflykt med båten. Landa igen på ett fint ställe där Vera hitta sin klasskompis. Så medan dom två bada i c 17 grader varm vatten blev vi vuxna bjudna på både dryck och saltigt. 

Något som jag verkligen är imponerad av är hur snabbt alla fixat fram så mycket gott att äta till alla sina överraskningsgäster här i skären. Igår kom vi hem  ... börja med att lämna in Lotto. Och medan vi vänta på dragningen han vi kolla både båtar och sommarställen som finns till försäljning. Utdelning kom det :) ... men den summa vi fick räcker nog bara till en liten leksaks plastbåt :(
Så vi får ännu fortsätta med att dagdrömma. 

Skön söndag till er alla!Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...