Alltså MENORCA ... Cala'n Bosch
Idag har jag inte haft så här mycket sand mellan tårna ... 
så jo vi har kommit hem :(

Vi ... resesällskapet här ovan ... har haft en riktigt fin och super solig och varm (+35 grader i skuggan mitt på dagen) semestervecka på Menorca ... närmare bestämt Cala'n Bosch.


Och vi var även riktigt nöjda med hotellet ... Club Menorca 
Så jag kan verkligen rekommendera både ö, ort och hotell!


Och vad har vi gjort under veckan ... solat, badat, solat, badat ...  och en lunch i skuggan mellan allt solas. Och det har blivit en och annan kanna svalkande sangria. 


En dag var det typ två moln på himlen och då blev det utfärdsdag till Ciutadella.  En gammal stad med många små mysiga gränder. 


Utfärden avslutades med en lunch i hamnen. 


Maten vi har ätit har så gott som alltid varit riktigt god. Klart att då man sex personer äter två gånger per dag ute så blir det ibland någon rätt som inte är riktigt super och något man drömmer om efteråt. Men den här salladen var riktigt god.


Glass har vi både ätit och fotograferat  :)


Poolhäng med pingvin var en av Veras favorit sysselsättning ... så  Mr Penguin fick följa med hem till Finland. 


Vi är mera av en pool familj. En dag på sandstranden brukar vi ha men sen är det nog poolen som gäller för oss. 


Och selfiesticka jag inhandla innan resan har varit i stor användning. Helt perfekt när man vill ta ett familjefoto ... som man kan sända hem till det två äldre barnen för att visa hur bra man har det ;)

Är man på solsemester måste man absolut dricka en flaska Mateus rosé. Och att vinet ännu matchar en rand i den nya sommarklänning är ju bara bonus. 

Dagarna vid poolen och kvällarna vid hamnen. Och de största besluten under en semester är väl att välja vad man ska dricka och vad man ska äta. 

En massa cava har det blivit den här resan ... inte mej emot :)
Fanns en massa olika sorter till förmånligt pris ... så bara att välja och njuta. 
Och en av kvällarna beställde lilla Vera en fin och god drink!


För att riktigt lyxa till hela resan så blev det även en skaldjurstallrik med hummer en av kvällarna.  Lyxit och gott  ... men kanske nog lite överreklamerat enligt min smak. 


Handgjorda avarcas från Menorca! Absolut högsta kvalitet och i massor av färger och utföranden ... och jo det blev att köpa hem några par. 
Något minne måste man ju ha från varje resa :)


Nu är väskorna uppackade och tvättmaskinen i full gång ... och idag har jag packat en ny liten reseväska för morgondagen avfärd. Så jo igen några dagar tyst här på bloggen. 

Ha det gott ... och tack för att ni har överseende gällande antal blogginlägg den senaste tiden. 

KRAM
Inga kommentarer:

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...