Provat på det senaste!
Vår lilla sessa har fått prova på det senaste då det gäller godis. Det kom nämligen hem ett stort paket med de senaste nyheterna som Cloetta har att bjuda på .. och bland med allt godis fanns Malacos Kalaspatrullen.

Namnet på påsen säger ju redan att den är perfekt att dela ut då man har barnkalas. Den innehåller några små godisaskar, en minipåse med de klassiska Ahlgrens bilarna, en liten påse Gott & Blandat .. och mycket annat gott ännu. 

Varför inte gömma påsarna i ditt hushåll och låta barnen söka dem ... eller fixa till en fiskdamm. 


Mitt lördagsgodis var både sött till smaken och utseende. Malaco Bonbons ... en ljuvligt god tuggig bonbon-kula med krämig fyllning. Helt perfekt när man vill unna sig själv något extra gott. De rosa är Strawberry cream och de vita .. som jag bara älskar ... är med Caramel smak.


Dessa kommer snart att finnas tillgängliga i de flesta butiker från och med vecka 38 ... så håll utkik!


Nu slut med söndags slappandet ... det är ett härligt soligt väder där ute och gubben tycker att det är dags för vedtalko. Hatar vedtalko ... men men ... livet går ju inte bara ut på att äta pudriga söta godisbollar och dricka bubbel!Inga kommentarer:

Min frukost

God morgon! Söndag ... och som ni vet är det en av mina favoritdagar. Idag blev det kanske inte den mest hälsosamma frukosten ... me...