Söndagagstoner
En riktig lazy sunday har jag på gångs idag. Skönt att ha en hel dag med inget måste inbokat.  Bara ligga i sängen och höra på skön musik! 


Och vår Fanny har kommit fram ... och hon har det helt super. Medan vi drar på oss tjocka tröjor och kollar in vackra löv under hundpromenaden ... så njuter hon av +30 grader och tar promenader längs med gator kantade av palmer.  Det här med 7 timmars tidsskillnad är det som jag har svårast med. När jag ... typ kl 23 ... är på väg i säng och vill önska henne god natt så är klockan bara fyra på dagen hos henne ... känns lite så där då att sända godnatt hälsningar :)
Men så här är det och detta får jag bara anpassa mej till. 

Och vi äter äpplen ... senast var det i form av ett hälsosamt mellanmål. Äppelklyftorna stektes mjuka i lite smör och mörkt socker. Avsluta sedan med att tillsätta mysli. Och istället för glass eller vaniljvisp så åt vi kompotten med Skyr som hade vaniljsmak. Ett riktigt mumsigt mellanmål blev det. 


Ha nu en skön söndag så ses vi!

KRAM B
Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...