Veckoslutet
Det här rödvinet njöt vi av i fredags. Ett vin som verkligen representerar de bästa av två världar. Så blir det ... när en italiensk vinmakare förälskar sig i Kalifornien. Grillo Selezione di Famiglia Organic  är inget vin du hittar på vanliga hyllan i Alko utan detta vin hör till deras beställningssortiment. Men så gott ... så det är absolut värt att beställa och vänta på.


Igår var hela familjen  ... ja förutom kronprinsessan som är i New York denna helg ... på kulturresa till Helsingfors. Vi besökte Svenska Teatern och kolla på Skattkammarön. Åter igen lyckades Svenska Teatern med att fixa bra familjepjäs. Kanske inte för de minsta i familjen .... men Vera som är 8 och som älskar teater tyckte att den var helt kanonbra.

Idag blev det frukost med bröd från delikatessen och rökt hästkött (jo du läste rätt) från Ekenäs rökeri. Sen hade jag så mycket hästkrafter att jag gjorde en storstädning av hela hushållet.

På arbetsresa måndag - onsdag  så dålig uppdatering på bloggen. Följ mej på IG eller Snapchat så hänger du med i svängarna.


Instagram  ... hittar du mej som bellaalen (bara att börja följa och gilla ♥)

Och på snapchat ... hittar du mej som Morshanb (här ovan har ni min snapkod bara att scanna in) Inga kommentarer:

Hangö, Hangö, Hangö ...

... sol och sommarfröjd! Och oj, oj vilken fin dag vi hade igår. 7 st brudar, bubbel, picnic, musik och sol. Det kan inte gå fel m...