SE HIT ... alla småbarnsföräldrar!
Tant Grön  ... som är en modern secondhand butik specialiserad på barnkläder och tillbehör ...har kommit till stan. Jag och Vera fick en personlig inbjudan för att komma och bekanta oss med stället. Vi kan säga att vi båda var lika ivriga för inbjudan.
Och vilket härligt ställe!
Snyggt och prydligt och alla storlekar hade sin givna plats. Och man blir ju redan glad av alla fina färger som möter en. Så härligt att gå och kolla  ... bland med alla fina kläder ... ifall man skulle hitta något riktigt fint fynd. 
Nu fick vi ju lite extra lyx på vårt besök ...  i och med att "Tant Grön" färdigt hade plockat ut kläder i passande storlek och matchande färger. Så min Vera fick uppleva känslan av att ha en personal shopper.

Och då ni besöker butiken så får ni också samma fina betjäning ... men kanske inte en hel stång bara med utvalda kläder. Det är nämligen bara att höra sig för med "Tant Grön" om det är något speciellt plagg som sökes. Hon har nämligen full koll på plaggen i butiken och hjälper er mer en gärna.


Priserna är kundvänliga. Plaggen snygga och fräscha.
Och bland annat kom den här klänningen med hem ... för den var Veras absoluta favorit.

Den här kan jag sidu mamma ha till resan, på avslutningen och så på mitt sommarkalas, sa en super lycklig Vera.


Det jag tyckte var extra trevligt ... var att man hitta andra sorters märken på kläder. Sådana som man annars bara hittar utomlands.

 Man måste besöka butiken ofta om man inte vill missa något fynda. Nyheter till butiken kommer ju in efter hand som ni konsumenter städar era skåp.

Ta din kass med barnkläder du inte längre behöver till Tant Grön. Där går ni sedan tillsamman igen innehållet och värderar det. Du får direkt din ersättning för plaggen i din hand. Sen behöver du inte mera göra något. Hur enkelt är inte detta.

Alla plagg som kommer in kollas noggrant ... kläder ångas, stryks och blir fräscha.Skorna genomgår en tvätt och får en nyimpregnering.


Bland kläderna hittar man kända fina märken och många guldkorn från butikskedjorna.


Tant grön har allt från babykläder till kläder för skolbarn.


Tant Grön hittar man riktigt in vid torget. Adressen är Museigatan 2 och Tant Gröns dörr hittar man sedan på en innergård.


Nyfiken på stället ...koll mera HÄR


Absolut värt ett besök för alla småbarnsföräldrar ... och varför inte även en passande butik för mor-och farföräldrar som gillar att fynda något till sina små ögonstenar.

Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...