Are you guys okay?
Onsdag eftermiddag i Miami och vi hade planerat att besöka Wynwood och då Wynwood Art District. Finns guidade turer men vi tänkte att vi kan bra själva gå omkring och se på alla snygga väggmålningar. 


Inte en av våra mest briljanta idéer under resan. Vi hade inte riktigt 100% koll på området ... var det börja och slut ... så vi tog bara en riktning och börja promenera i området. Valde helt fel för bara efter några hundra meter insåg vi att det kanske inte var det bästa av områden. Samtidigt som vi själv konstatera det så stannar en polisbil ... "Are you guys okey? Where have you parked your car? This is quite a rough neighborhood"


Vi förklara att vi bara har någon meter till bilen och att vi är på väg till den.

Sen när vi kör bort och genom området så ser vi baksidan av glamouren i Miami. Verkligen a rough neighborhood. Blinkande polisbilar överallt. Människor som sitter med handbojor på trotoarkanten. In på gränderna ser man helt nerdrogade människor.

Så ska ni besöka stället så ska ni gå på guidade turer och inte göra som vi gjorde!
Men stället är verkligen värt ett besök. Nu såg vi ju bara en bråkdel av alla målningar ... men oj vad det fanns många fina konstverk. 


Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...