Jade grönt vatten och strålande sol
Hoppas ni ännu orkar kolla några bilder från resan. Vi hoppar till slutet av vår resa ... Miami Beach där vi tillbringa de sista fem nätterna. Sparar att blogga om det bästa till sist ... nämligen Walt Disney World. 


I Miami Beach finns sandstrand som sträcker sig så långt ögat når. Så fascinerade med kontrasten sandstrand och super höga hus. Det är just denna vy som gör stället till det lilla extra.


Och alla dessa sockersöta karamellfärgade livvakts-torn. Man måste ju bara älska dem. Finns knappast något mer fotovänligt. 


Den röda flaggan betyder massa vågor och farliga strömma medans den gula flaggan betyder så där passligt farliga vågor, men man ska vara försiktig. Lila flaggan varnar för att det finns marint liv, till exempel farliga maneter.


Stranden låg bara ett stenkast från var vi bodde. 


Varje morgon innan hettan slår till ...  en massa människor på promenad eller löprunda längs den palmkantande avenyn. 


Förutom mängder av bilder på palmer och livvakts-torn så har jag kameran fylld med de klassiska gula taxi bilarna. En annan sak som jag är så himla förtjust i. 
Kan varmt rekommendera Miami Beach om man gillar solsemester. Det händer hela tiden något på stranden  ... så egentligen behöver man ingen bok alls.
Man kan bra döda timmar med att bara titta på folk.


Jo vi levde gott!


Och att äta lunch på en sandstranden visade sig inte alls vara någon sandig superproblematisk sak. Lilla Vera skulle bra kunna vänja sig till detta lyxliv. 


Inte för att jag heller hade några stora problem att anpassa mej till lyxlivet. 


Lite shopping måste man ju få göra då man är på resa. Så en förmiddag spenderade vi på Lincoln Road. Och helt otroligt hur bra man klarar sig utan datauppkoppling i sin telefonen ... finns typ gratis Wi-Fi överallt.


Dagarna i South Beach delade vi upp så att vi hade  utfärd/program på förmiddag och så stranden på efter middagen eller vise vers. Detta var ju igen renodlad solsemester utan vi ville även kolla in livet i Miami Beach.


Något nattliv blev det inte ... det fick bli till en annan gång ...  då det inte är en liten tös med i resesällskapet.Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...