Påsk brunch


På söndag var det påsk brunch hemma hos Aléns. Det var mina systrar med familj och så var även världens bästa vän med gubbe bjudna. Härligt avslappnat gäng  ... och det blev en skön lazy sunday.  


Och det fanns mat över hela köket  ... alla ytor togs till vara. Te och kaffe,  semlor, croissanter, batong, rostbröd och maltlimpa. Nutella och marmelader.

Ett självklart en massa frukt ... ananas, vindruvor, apelsiner, bananer och vattenmelon. Och så att även barnen skulle lockas till frukten så fanns det lite annat smått och gott  ;)Och ingen brunch utan en mimosa bar!

Mimosa är en läskande och svalkande drink. Syrlig och frisk apelsinjuice blandas med bubbligt mousserande vin ... och resultatet blir härligt uppfriskande.Och på brunchbordet fanns mycket gott.  Rökt lax, sill, räktårta, påskskinka, prinskorvar, kokt ägg, brie ost och fikonmarmelad, tomat och mozzarella, pasta sallad med pesto , anka, paj med päron chèvreost och en  broiler fylld pastej.

Och det fanns även ett dessert bord ... där man hitta ny gräddade våfflor  och pascha. 

Gissa om vi levde som kungar :)
Jag bara älskar brunch!Idag måndag och skall snart börja förbereda påskens sista middag. Lammgryta ska det bli.


Skön slut på påskhelgen till er alla!


KRAM
Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...