27 kvadratOch så var hon installerad i storstan. 27 hela kvadrat har hon nu till sitt förfogande. Inte alls lätt att hitta bostad i Hesa ... men vi hade tur och hitta en riktig pärla på ett bra område. 

Så den här helgen har vi inhandlat allt en tös behöver när hon flyger ut ur boet.
Måste bara säga att I LOVE IKEA. 

Så nästan allt  ... förutom sängen ... du ser i möbelväg på bilderna är ala IKEA.

Och den mega stora hyllan känns inte alls stor i och med att det är många, många meter högt till tak. Sa jag redan att hon har en kanon lägenhet ♥

När det är fråga om 27 kvadrat så kan man inte ha både soffgrupper, säng i centrum, matsalsmöblemang utan man måste välja. Och kronprinsessan hade helt klart hur hon villa ha det. Slutresultat är lyckat och flickan är nöjd ... vilket är huvudsaken.
Det fanns ett klädskåp färdig i lokalen men det uppdaterade vi lite med mera hyllor och lådor. Så nu borde vardagskläderna rymmas bra. 

Köket ... det finns i en liten, liten del av lokalen. Men rymmer både stor spis, ugn och diskmaskin (under ugnen). Detta är compact living. Men det fungerar. Det är bara att planera rätt och verkligen fundera på vad för kärl man verkligen behöver. Och det finns både vin och bubbelglas :)
Badrummet är bra storlek och där fanns även en ny fin tvättmaskin. 
Inga badrumsskåp men det löste vi med ... IKEA
Och i tamburen fanns ett "skåp" ... ett inbyggt  ...  ni vet så där som gamla höghus har. Och då det bara är fråga om stenväggar så löste vi det med  IKEA . Lite utmaning blev det då Robban fick bygga ihop det inne i skåpet för annars skulle det inte har gått. 

Men nu blev det så bra och nu finns det även lite golvutrymme för skor och städsaker. 

Ännu saknas några detaljer. Gardiner ... behövs c 3 meter långa så det hittade vi inte på IKEA och så har vi även beställt hem en matta som vi hoppas att ska passa. 

Men nu vet ni hur min kronprinsessa har det. Och är det någon produkt ni undrar över .. kolla IKEA (fniss).Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...