Att fånga vardagen
Älskar höstluften ... älskar höstfärgerna ... och bara älskar denna vy. Mitt absolut favoritställe i Ekenäs för att att ta en naturbild till Instagram. Har nog fångat de flesta olika årstiderna precis från denna plats. Igår exempelvis körde jag en extra rund på morgonen bara för att få en bild. Snacka om IG  nörd. 


Kylan närmar sig och igår var det premiär för mössa. Ingen nyhet på mitt huvud ... utan tog första bästa som jag hitta i lådan. Färgen röd ska vara jäkligt trendig i år ... men tror jag står över för färgen röd är inte riktigt min färg. Rött ska jag ha på naglarna och ingen annanstans.


Man skulle tro att allt vi äter hannar på bloggen eller på IG ... men nej så är inte fallet. Vi äter mycket som inte världen vet om. Som igår ... då jag och lilla V blev sugna på något gott blev det plättar som vi mumsa i oss med banan, lönnsirap och chokladsås. Syndigt gott kan jag säga. 


Första snön kom inatt. Men glädjen vara inte länge i vår stad då vi tidigt på morgonen fick höra nyheten om tågolyckan i Raseborg. En tung dag på många sätt. En liten stunds lättnad då kronprinsessan meddelade att "alla av killar är okej" ♥ ... tills det hastigt slog mej  att det finns mammor och pappor där ute idag som inte fått meddelandet att allt är okej. Finns inga ord att ta till. Livets bräcklighet blir så tydlig en sådan här dag. 

Så ta vara om varandra lite extra ... varje dag tillsammans är en stor gåva!
♥♥♥♥


Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...