Bellas räktårta hem till dej?
Nu ska vi ha lite kul ... vi ska tävla och som vinst blir det  ... BELLAS RÄKTÅRTA ... en plansch från  MIN RECEPT TAVLA .

Som många av er redan vet så passar räktårtan typ alltid  ... julbordet, påsken, kalaset, studenten (det är min kronprinsessa och hennes bästis Ida på bilden ifall någon undrar)  ... eller varför inte bara njuta av räktårta en skön höstkväll med ett glas bubbel. 

För att vara med och tävla vill jag att du vid kommentarfältet skriver någon rad om vad du skulle villa läsa mera om här på bloggen. Sen drar vi en vinnare mellan alla som svarat.  1.11 drar vi en vinnare.

Hur låter det?

Och vill du inte vara med och tävla är det bara att göra din egna tavla HÄR 4 kommentarer:

Livingroom sa...

Deltar i utlottningen, gillar din blogg och alla härliga recept du bjuder på. Skulle gärna läsa mer om enkla och snabbgjorda julgodisar- såhär inför lillajul och jul.

Anonym sa...

- Mera vardags- och även festoutfits, olika kombon !
- Dukningar och recept
- vin, bubbel och kaffe - i olika tappningar, härliga bilder, tips och idéer ✨✨

Anna Johansson sa...

Mera recept och dukningar . Jag är främst intresserad av enkla vardagsrecept som sätter en liten guldkant på vardagen :)

Isabella Alén sa...

Vi har en vinnare i lotteriet. Grattis Livingroom :) / Bella

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...