Farsdag




Farsdag och självklart uppdukat till en mega frukost för familjen. 
Bacon och ägg, frukt, olika pålägg, yohurt med kiwi, färskt bröd, bubbel, kaffe ... ja som ni kan se så var dagens frukostbord helt smockat med godsaker.






Till middag  blev det vitlökspotatis, rostade rotsaker och kött i perfekt rosa färg.
Avslutade middagen med en nyhet. 






Pannacotta måste vara världens bästa dessert. Lätt att förbereda och alltid lika gott

BLÅBÄRSPANNACOTTA

5 dl blåbär
3½ dl grädde
5 msk socker 
4 gelatinblad
2 dl turkisk yoghurt

blåbär

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp blåbär och grädde. Kör slet med mixer. Rör ner socker och gelatinblad i den varma blandningen. Mixa ner yoghurt. Häll smeten i glas och låt stå kallt över natten. Garnera med färska blåbär.






Och hjärtliga grattis hälsningar till alla pappor där ute ... 
önskar er en fin, fin dag!

Inga kommentarer:

Rosésäsongen är här

Rosévin hör sommaren till och för mej blir det inte så mycket rosé under resten av året ... det är nog under sommarveckorna jag kons...