24 h Ullanlinna
Under sportlovet blev det en snabb visit för mig och lilla V till storstan för att hälsa på Kronprinsessan. Hon har redan bott några månader på Ullanlinna och sakta men säkert ser man hur hennes bostad förvandlas till hennes egna lilla lya. 

Små detaljer jag gillar. Som en moodboard ... placerad precis där man på morgonen står och är lite trött. Kolla in inspiration ... bilder man gillar  ... medan man väntar på att morgonkaffe ska bli klart. Like it!


Vi börjar redan ha rutin i våra besök. Ett måste är att besöka en ny restaurang varje gång. Denna gång blev det Vapiano. Här är det pasta, pizza, antipasti och sallad som gäller och som  beställs direkt från kockarna. Så himla gott alltså. Och absolut värt ett återbesök. 


Dessert tog vi på vägen till biografen.Ett måste för denna bio är att du gillar musik och dans. För någon direkt handling fanns det inte filmen. Men vi tre töser tyckte den var riktigt ok. Sen promenerade vi hem. Ett av det bästa med bostaden är läget. Det tar bara några minuter att promenera från centrum av stan till bostaden.


En enkel frukost och sedan vidare. 


En annan traditon vi har är att besöka Jääpuistio.


Lilla V är en riktigt duktig skrinnare. 


Annat är det med jag.  Vet inte vad det är och när det hände.  Jag har varit helt ganska bra under skoltid att skrinna ... men nu tar det jäkligt ont i mina fötter. Åldern kanske :) 


Sedan köpte vi hem lite fika så att vi även kunde ta med något gott hem till killarna. 


Ibland kunde jag tänka mej att bo i en lokal i Helsingfors. Men jag vet att mina krav på lägenhet inte skulle vara så små. Vill ha centralt, högt i tak och lite mera kvadrater än vad Fanny har. Så vi snackar ganska många euron :) 


Så vi får bara passa på och njuta av den lokal vi har lite tillgång till nu.
Har även planer på att tillbringa en vecka under sommaren i Hesa. Kolla in strandlivet och uteserveringar. Så tips på bra stränder och annat kul man kan göra i Hesa under sommaren tages med tacksamhet emot. 


Sportlovet på slutrakan och imorgon vardag. Men det börjar vara riktigt ljust och fint både på morgon och kväll så det känns inte så jätte jobbigt faktiskt. 


Ha det gott så ses vi snart igen KRAM 
Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...