Hittat skön elegans


Känns som om våren är precis bakom hörnet .. och nu börjar åtminstone jag längta efter allt från ränder till ljuvliga blommor.

Men jag kommer inte att överge den vita skjortan. Den hänger med ... sommar, höst, vinter och vår! Den vita skjortan sviker aldrig. Den är lätt att variera och perfekt till de flesta tillfällen. Och ifall du nu funderar ... så är svaret .. nej man kan inte har för många vita skjortor. För mej brukar det bli en ny till varje säsong.
 
 
https://www.johnells.se/kvinna/senast-inkommet/oxford-bow-blouse-1
 

Nu har jag sikta in mej på denna klassiska men lite småromantiska blus.
 

 
https://www.johnells.se/kvinna/varumarken/residus/charlie-2Jag har även som tradition att alla år köpa mej en ny klänning inför den lite varmare perioden. Och i år blir det kanske även studentfest ... så klänningen borde vara både festlig men även fungera som en klänning som man bra kan ta på sig till kalas eller till torgen en fin sommardag. Mina ögon fastnade på denna puderrosa maxiklänning med prickar.
 
 
 
 

 

Våren går i rosa i år har jag märkt. Det är sedan valet av sko som avgör om stilen blir snyggt festlig eller vardags söt. Klackar eller tossa.


Jag gillar själv plagg i enkla snitt och neutrala färger, det gör att plagget passar perfekt till både jobb och fritid. Har nu haft förmånen att titta runt på Johnells hemsida ... en hemsida om är som gjord för mej. Här hittar jag allt jag behöver och alla mina favorit märken. Och att det även finns snyggt till gubben gör att även han blir glad när paketet anländer.


Ha det gott ... själv ska jag fortsätta klicka runt och klicka hem ;)
 
 

 

Inga kommentarer:

Morsdag nr 22

Han jag bor med ❤️ konstatera på morgonen att detta är min tjugoandra morsdag jag firar. Känns kanske inte som riktig så många ... m...