Mysmat en lördag



Ursäkta dåligt bildkvalitet. Men det händer allt oftare att jag fixar gott och bara snabbt tar några bilder  med telefonen i ett mörkt kök. Bilderna funkar som så till Instagram story men som ni ser så ingen höjdare här på bloggen. Men receptet på vår mysmat vi hade igår är istället en höjdare. Åter är det ord som enkelt, snabbt, billigt och gott som ligger som grund. 



PIZZA BRÖD

riktigt ljusa semlor
lika mycket riven mozzarella som emmentaler ost
chorizokorv som strimlas

smältsmör
vitlök
persilja


Skär snitt i semlorna. Lägg brödet i en form som håller ugnsvärme. Smöra formen. Fyll snitten med riven ost och chorizo.Blanda smält smör. lite vitlök och hackad persilja i en skål. Pensla brödet med blandningen. Grädda i 200 grader i c 10 minuter. 





Inga kommentarer:

Pool häng och saltvatten

Det blev några sköna soliga dagar på en ö i Egeiska havet ... med andra ord Samos och en ort som heter Pythagóreio. ...